Thursday, January 18, 2007

Werk in Uitvoering


Gister ben ik eindelijk een keertje bij Monique gaan croppen. En wat is dan leuker dan gelijk de gelegenheid te krijgen te spelen met HET stansapparaat van het moment: De Cricut. Wat een super apparaat is dat zeg!!

Deze layout is nog niet helemaal af , de letters van de titel zitten nog los en de journaling is ook nog niet helemaal precies wat ik wil. De titel is gemaakt met de Cricut en daarna de randjes geinkt en de journaling is geschreven op een sheet(wat Monique bewerkt heeft met alcohol inkt wat het een heel mooi effect geeft) met een witte gelpen. Het zou zomaar eens kunnen dat ik het morgen totaal anders ga doen want ik ben er niet tevreden over. Dit is dus ook zo'n project dat een tijdje aan de kant geschoven wordt zodat ik het met een frissere blik kan bekijken.

Projecten afmaak dag

Soms wil het gewoon niet lukken. Je hebt geen inspiratie of wel maar niet de juiste materialen in huis. Of je hebt wel de juiste materialen voor de perfecte layout maar niet de geschikte foto...Allemaal erg frustrerend maar wat doe je er op dat moment aan?

Wat ik dan doe is mijn project waar ik dan mee bezig ben even aan de kant leggen. Nou ja even.....Onderstaande lay out heb ik vandaag afgemaakt maar ben er vorig jaar zomer mee begonnen. Tijdens de meeting van Scrapbook in Nederland bij Piens Atelier( toen nog in Hilversum)

De rand onderin is craquelé, de cirkels bovenin zijn van metaalfolie met daarin de letters geembossed.







Saturday, January 13, 2007

Spread blingbling


Deze spread hebben we gemaakt tijdens de meetings dag van Scrapbook in Nederland.

LO Kinderboerderij Bijlmerweide

Deze lo heb ik gemaakt met papier wat Bas zelf heeft uitgezocht in de scrapwinkel. Hij vond dat het tijd was dat mama weer een foto van hem ging scrappen. Mama ik wil deze voor mijn foto was wat hij zei. Ok goed jongen, maar thuis gekomen....was er natuurlijk geen enkele foto stoer genoeg voor dat papier. Uiteindelijk een foto gekozen waar Bas als een spin in een web een klimrek was ingeklommen